Clubinfo

Handbalvereniging Unitas ‘63 is dé handbalvereniging in Maassluis. Ons doel is handballen met plezier, waarbij iedereen mee doet in een gezellige vereniging. Er kan het hele jaar door worden gehandbald, met uitzondering van de vakanties, omdat er zowel op het veld als in de zaal wordt gespeeld. Na de zomervakantie is er een halve competitie op het veld. Eind oktober begint de zaalcompetitie die tot en met maart duurt. Vervolgens wordt de resterende helft van de veldcompetitie afgemaakt. De wedstrijden van de jeugd en senioren worden op zondag gespeeld. De recreanten trainen of spelen eenmaal per week door de weeks.

Vrijwilligers
De handbalvereniging draait op mensen die zich vrijwillig inzetten voor de club. Met elkaar zorgen we ervoor dat we onze hobby kunnen uitoefenen. Ieder lid levert hier een bijdrage aan, denk bijvoorbeeld aan het training geven of begeleiding van jeugdteams, het periodiek helpen met de schoonmaak van kleedkamers en kantine, het organiseren van activiteiten, bardienst of controle in de kascommissie. Voor nadere Inlichtingen kan je terecht bij de coach/trainer, of neem je contact op met de secretaris (secretaris@unitas63.nl).

Kleding
De kleuren van Unitas zijn zwart en oranje. Het broekje is zwart, het shirt oranje. De wedstrijdshirts zijn eigendom van de club. Het sportbroekje, het trainingspak en de tas kunnen worden aangeschaft via handbalshop.nl.

Lidmaatschap

Een keertje meetrainen?
Handbal is hartstikke leuk! Maar is het wat voor jou? Om het te proberen kan je gewoon een paar keer meetrainen met een leeftijdsgroep. Dat is de beste manier om het te bepalen.
…een paar keer meedoen. Hoe? Je stuurt een mailtje naar secretaris@unitas63.nl met je naam, leeftijd en contactgegevens. Vervolgens maken jullie een afspraak voor de 1e training.

Lid worden
Als je dan besluit om lid te worden van HV Unitas '63, dan kun je dit digitale aanmeldingsformulier invullen. Vul dit formulier volledig in en voeg een digitale foto toe. Met het invullen van je emailadres meld je je tevens aan om de nieuwsbrief en informatie via de mail te ontvangen.

We zien je graag op onze locatie aan het Wipperspark of in de sporthal om jouw eerste ervaringen op te doen in het super leuke spelletje handbal!
Heb je nog een vraag over het lidmaatschap bij HV Unitas '63, stuur dan een email aan secretaris@unitas63.nl.

Opzeggen
Je lidmaatschap loopt elk seizoen stilzwijgend door. Je kan je op ieder moment van het seizoen afmelden maar het lidmaatschap zal pas aan het eind van het seizoen, per 30 juni, worden beëindigd. Je bent tot die datum contributie verschuldigd. De uiterste datum voor opzeggen is 30 april. Daarna gaat automatisch het nieuwe seizoen in waarover je dan weer contributie verschuldigd bent.

Je kan schriftelijk opzeggen bij de secretaris door middel van het sturen van een email aan secretaris@unitas63.nl

Contributie

Hoeveel contributie betaal ik en op welke wijze?

De actuele contributiebedragen vind je hieronder terug. De contributie die je betaalt, is afhankelijk van het jaar waarin je geboren bent. (Ook als je in een hogere of lagere leeftijdscategorie speelt dan waar je qua leeftijd in thuis hoort.)
De contributiebetalingen gaan altijd via automatische incasso. Daarmee wordt Unitas van veel administratief werk verlicht. Mocht je het niet eens zijn met een bepaalde afschrijving, dan kan je die afschrijving altijd via je bank laten terugdraaien. Zo blijf jij wel de baas over je bankrekening.
Contributie ben je verschuldigd over het gehele seizoen, ook als je tussentijds stopt. Reden voor deze regel is dat Unitas aan het begin van het jaar moet vaststellen met hoeveel teams er gespeeld en getraind wordt. Dat is gebaseerd op het aantal leden dat we op dat moment hebben. Voor die leden gaan we voor het gehele seizoen allerlei financiële verplichtingen aan: contributie voor het NHV, zaalhuur, deelname aan competities. Al deze verplichtingen zijn verrekend in de jaarlijkse contributie. Daar draagt ieder lid van Unitas aan bij door ook de contributie over het volle seizoen te betalen.

Contributie overzicht voor seizoen 2018-2019 (onder voorbehoud)
 

Categorie

Geboortejaar

Contributie

F-Jeugd

2010 en jonger

€ 112,00

E-Jeugd

2008-2009

€ 160,00

D-Jeugd

2006-2007

€ 176,00

C-Jeugd

2004-2005

€ 200,00

B-Jeugd

2002-2003

€ 214,00

A-Jeugd

2000-2001

€ 254,00

Senioren

1999 en ouder

€ 338,00

Recreanten

1999 en ouder

€ 214,00