Clubinfo

Clubinfo
Handbalvereniging Unitas '63 is de handbalvereniging in Maassluis. Ons doel is handballen met plezier, waarbij iedereen mee doet in een gezellige vereniging. Er kan het hele jaar door worden gehandbald, met uitzondering van de vakanties, omdat er zowel op het veld als in de zaal wordt gespeeld. Na de zomervakantie is er een halve competitie op het veld. Eind oktober begint de zaalcompetitie die tot en met maart duurt. Vervolgens wordt de resterende helft van de veldcompetitie afgemaakt. De wedstrijden van de jeugd en senioren worden op zondag gespeeld. De recreanten trainen of spelen eenmaal per week door de weeks.

Vrijwilligers
De handbalvereniging draait op mensen die zich vrijwillig inzettenvoor de club. Met elkaar zorgen we ervoor dat we onze hobby kunnen uitoefenen. Ieder lid levert hier een bijdrage aan, denk bijvoorbeeld aan het training geven of begeleiding van jeugdteams, het periodiek helpen met de schoonmaak van kleedkamers en kantine, het organiseren van activiteiten, bardienst of controle in de kascommissie. Voor nadere inlichtingen kan je terecht bij de coach/trainer, of neem je contact op met de secretaris (secretaris@unitas63.nl).

Kleding
De kleuren van Unitas zijn zwart en oranje. Het broekje is zwart, het shirt oranje. De wedstrijdshirts zijn eigendom van de club. Het sportbroekje, het trainingspak en de tas kunnen worden aangeschaft via handbalshop.nl.