Lidmaatschap

Een keertje meetrainen

Lidmaatschap
Handbal is hartstikke leuk! Maar is het wat voor jou? Om het te proberen kan je gewoon een paar keer meetrainen met een leeftijdsgroep. Dat is de beste manier om het te bepalen. Een paar keer meedoen. Hoe? Je stuurt een mailtje naar secretaris@unitas63.nl met je naam, leeftijd en contactgegevens. Vervolgens maken jullie een afspraak voor de 1e training.

Lid worden
Als je dan besluit om lid te worden van HV Unitas '63, dan kun je dit digitale aanmeldingsformulier invullen. Vul dit formulier volledig in en voeg een digitale foto toe. Met het invullen van je emailadres meld je je tevens aan om de nieuwsbrief en informatie via de mail te ontvangen. We zien je graag op onze locatie aan Dr. Albert Schweitzerdreef of in de sporthal om jouw eerste ervaringen op te doen in het super leuke spelletje handbal! Heb je nog een vraag over het lidmaatschap bij HV Unitas '63, stuur dan een email aan secretaris@unitas63.nl.

Opzeggen
Je lidmaatschap loopt elk seizoen stilzwijgend door. Je kan je op ieder moment van het seizoen afmelden maar het lidmaatschap zal pas aan het eind van het seizoen, per 30 juni, worden beëindigd. Je bent tot die datum contributie verschuldigd. De uiterste datum voor opzeggen is 30 april. Daarna gaat automatisch het nieuwe seizoen in waarover je dan weer contributie verschuldigd bent. Je kan schriftelijk opzeggen bij de secretaris door middel van het sturen van een email aan secretaris@unitas63.nl.